Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، اسامی مدارس امن ملارد را برای اسکان اضطراری مردم هنگام وقوع زلزله منتشر کرد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،۳۰ درصد مدارس کشور ناایمن هستند و در برابر حوادثی همچون زلزله مقاومت لازم را ندارند از سوی دیگر ۷۰ درصد مدارس استاندارد‌های لازم را دارند و آنگونه که مسئولان نوسازی مدارس می‌گویند مدارسی که در دهه ۸۰ و ۹۰ احداث شده اند در برابر زلزله مقاوم هستند و می‌توانند به عنوان مکان‌های امن برای مردم مورد استفاده قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داریوش ورناصری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران می‌گوید: هنگام وقوع زلزله مدیران و سرایداران مدارس مجازند در‌های مدرسه را به روی مردم باز کنند تا آن‌ها از حیات مدرسه، سرویس بهداشتی و نمازخانه مدرسه استفاده کنند.

طبق گفته‌های او در جریان زلزله اخیر استان البرز که کانون آن ملارد بود، مدارس به عنوان پایگاهی برای حضور مردم مورد استفاده قرار گرفتند.

هم اکنون اداره کل نوسازی مدارس استان تهران فهرست اسامی مدارس شهر ملارد را برای استفاده مردم هنگام بروز حوادثی همچون زلزله منتشر کرده است.

اسامی مدارس بدین شرح است:

«مدرسه حضرت زینب (س)»، «مدرسه مقربی»، «مدرسه کوثر»، «مدرسه حضرت صدیقه (س)»، «مدرسه ستایش»، مدرسه زکیه» و «مدرسه حنان»

ضمنا، دیگر مدارس منطقه ملارد استان تهران نیز برای حضور مردم قابل استفاده است، اما تأکید بر حضور در مدارس نوساز است.

همچنین، لازم است مردم در زمان وقوع زلزله و اسکان در مدارس، از استقرار در نزدیکی شیشه و پنجره‌ها خودداری کنند.


منبع: تسنیم

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش از هدف‌گذاری برای بهسازی حدود ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دورود، پرنیان ضرغام، ظهر امروز، در آیین افتتاح مدرسه برکت شهید محمود امانی، گفت: 70هزار کلاس درس در طرح شهید عجمیان سال گذشته نوسازی، بهسازی و مرمت‌سازی شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 110هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در امسال مرمت، بهسازی و شاداب‌سازی می‌شود، اضافه کرد: مشکلات و کمبودهای استان‌ها برای برقراری عدالت آموزشی را بررسی می‌کنیم.

شاداب‌سازی 1200 کلاس در مدارس لرستان

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه لرستان جزو استان‌های محروم کشور است، یادآور شد: خیّران نگاه ویژه‌ای به این استان و بافت‌های فرسودۀ آموزشی داشته باشند.

ضرغام یادآور شد: حدود میانگین هشت مدرسه به‌صورت روزانه در کشور ساخته می‌شود و بخشی از این مدارس نیز در لرستان احداث به بهره‌برداری می‌رسد.

او اذعان کرد: ما تلاش می‌کنیم که مشکلات آموزشی در لرستان را با هم‌افزایی و همدلی مسئولان استانی و ملی برطرف کنیم.

مساحت پروژه 12 کلاسه دبستان برکت شهید محمود امانی چکانی دورود 2200 مترمربع است و مجموع مبلغ اعتبار هزینه‌شده در این دبستان 12 میلیارد تومان است.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد